Få en elektriker til å ordne stikkontaktene dine

Sammenlign flere tilbud og få en best mulig avtale

Trenger du hjelp med stikkontakter?

Få tilbud fra flere elektrikere nær deg. Sammenlign og få en konkurransedyktig pris, raskt og enkelt!

Elektrikerportalen.no hjelper deg å finne tilbudet som passer best for dine behov. Du sparer både tid og penger når du trenger en elektriker til å ordne stikkontaktene dine.

check icon
Få flere tilbud

Få tilbud fra flere elektrikere nær deg.

check icon
Velg det beste

Sammenlign og velg det beste tilbudet.

check icon
Trygt

Vi samarbeider kun med seriøse og pålitelige aktører.

Finn riktig elektriker for jobben

Stikkontaktene er en del av den faste elektriske installasjonen i boligen din, og da er det ikke bare bare å få på plass flere kontakter der du trenger dem.

Uansett om du skal montere nye, demontere noen gamle, eller bare flytte på stikkontaktene, er du derfor nødt til å finne en elektriker med fagkompetansen til å gjøre dette på en teknisk forsvarlig måte.

Elektrikerportalen setter deg raskt i kontakt med flere lokale elektrikere som kan gjøre jobben slik du ønsker, og alt du trenger å gjøre er å vurdere hvilket tilbud du liker best. Enklere blir det ikke.

Få tilbud fra flere elektrikere nå

Konkurransen sikrer gode tilbud

Elektrikerne som tar kontakt gjennom vår tjeneste vet at de konkurrerer med andre om kundeforholdet ditt. Dette sørger for at de vil gi deg et best mulig tilbud fra første kontakt.

Et godt tilbud er mer enn bare en god pris, og til syvende og sist er det kun du selv som kan vurdere hvilket tilbud som er best for deg og dine planer.

Mange muligheter

Når du skal fikse på stikkontaktene dine, er det i dag mange muligheter for hvordan dette kan løses. For en best mulig opplevelse med elektrikeren bør du derfor ha en klar idé om hva og hvordan sluttresultatet skal bli. Da kan elektrikerne gi deg et mest mulig konkret tilbud.

Tenk derfor gjerne på hvilke farger, utførelser eller løsninger du ønsker på stikkontaktene dine før du ber om tilbud. Vil du for eksempel ha svarte eller innfelte stikkontakter, doble eller enkle kontakter?

Er du usikker på hvordan det er best å organisere stikkontaktene i din bolig, bør du prate med elektrikerne om hvilke løsninger de vil anbefale og kan levere.

Få relevante tilbud

Enten du trenger en stikkontakt med flere uttak bak TV-benken, eller en ekstra kontakt over kjøkkenbenken, er du nødt til å få hjelp fra en elektriker. Elektrikerportalen.no setter deg raskt i kontakt med flere relevante elektrikere som er gode på akkurat den type arbeid du trenger hjelp til.

Få tilbud fra elektrikere!

Ekspertisen du trenger

Uansett hva du trenger hjelp av en elektriker til, vil vi sette deg i kontakt med pålitelige aktører med ekspertisen du trenger.

Når du benytter deg av godkjente elektrikere, kan du være sikker på at du får et skikkelig og holdbart resultat.

Få tilbud fra flere elektrikere

Illustrasjon av en elektriker som gir tommel opp.

Enkelt å sammenligne

Ved å bruke anbudstjenesten kan du enkelt sammenligne tilbud fra flere profesjonelle elektrikere i ditt nærområde. Da kan du være trygg på at du gjør et riktig valg.

Sammenlign elektrikere nå!

Illustrasjon av en smilende kunde som har valgt et godt tilbud.

Gratis og uforpliktende

Det er både gratis og uforpliktende å bruke Elektrikerportalen.no.

Det koster ingenting å fylle ut skjemaet, og om du ikke skulle være fornøyd med noen av tilbudene, så kan du helt enkelt takke nei til alle sammen.

Få uforpliktende tilbud nå!

Illustrasjon av en smilende kunde som fyller ut det uforpliktende skjemaet.
Illustrert ikon av en klokke.

Spar tid

Ikke kast bort tid på å lete fram tilbud selv. La oss gjøre jobben for deg!

Illustrert ikon av en lommebok.

Spar penger

Ved å sette forespørselen din på anbud kan du være trygg på at du mottar konkurransedyktige tilbud.

Illustrert ikon av et smilefjes med bart.

Helt gratis

Tjenesten vår er helt gratis å bruke, og du står alltid fritt til å takke nei om du ikke er fornøyd.

Få tilbud nå!